Grand café "De Twee Wezen"

TWE066-16-9-screen-Kids-Disco-Day.jpg

Het hotste grand café in de regio Twente. Schitterend en aangenaam gelegen in het winkelhart van Hengelo. Twee oude gebouwen zijn samengevoegd tot een uniek en stijlvol Grand Café

Bij Grand café “De Twee >Wezen” bent u aan het juist adres voor:

  • Heerlijk uit eten
  • Vergaderen in stijl 
  • Besloten diners
  • Loungen bij de open haard
  • Bedrijfs-en personeelsfeesten
  • Uw persoonlijke feesten 

Bij Grand Café “De Twee Wezen” staat eten en drinken in het teken van ouderwetse gezelligheid in een nieuw jasje. Het interieur van Grand café “De Twee Wezen” is sfeervol, warm en ruimtelijk; veel spiegels, huiselijke details, imposante lampen, kolossale bloempotten en lichtzuilen. Als mede vele rode tinten die zorgen voor een gezellige en aangename omgeving.

U kunt natuurlijk ook gewoon even heerlijk genieten op het zonnige terras met vrienden en bekenden. Of een kopje koffie drinken aan de leestafel met ’n verscheidenheid aan tijdschriften en nieuwsbladen. En natuurlijk niet te vergeten: lekker “loungen” bij de openhaard.

Grand café “De Twee Wezen” laat zich vooral typeren door een spontane en vriendelijke sfeer. U voelt zich als gast direct thuis en kunt ongedwongen genieten van de gezellige ambiance.

Er zijn legio momenten die feestelijk gevierd kunnen worden. Vraag naar de mogelijkheden en de speciale arrangementen.

De Basiliek-Bar, de Caroline- en de Catherina-zaal, allen op de 1e etage, zijn “exclusief” af te huren voor vergaderingen, trainingen, private dining, feesten, borrels, recepties of een groepslunch. Vanuit alle ruimtes kunt u genieten van het panoramisch zicht op de St. Lambertus basiliek. De locatie is goed bereikbaar. Op loopafstand, achter de Lambertus basiliek en in de Parkeergarage de Brink, is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Voor informatie en (zaal)reserveringen kunt u ons bereiken op tel: 074-2914045. Wij adviseren u graag!

De sfeer van vroeger op een trendy wijze in ’t historisch hart van Hengelo.

Wij heten u 7 dagen per week welkom in Grand café “De Twee Wezen”

Op al onze aanbiedingen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.