Allergenen
Heeft u een allergie? Vraag dan een van onze bedieningsmedewerkers om meer informatie.
dungesneden gemarineerde zalm van Bawykov met Hollandse garnalen, radijsjes, kappertjes en groene olijven
rundercarpaccio met rucola, pijnboompitten, met naar keuze truffel-aïoli, pestodressing of olijfolie, en Grana Padano of truffelkaas
welbekende Spaanse ham, dungesneden met extravierge olijfolie
Uit de oven met groene pesto en kaas
Verrassingsproeverij van verschillende koude en warme voorgerechten, vanaf 2 personen
Tartaar van tomaat met ui, kappertjes, olijven, shiitakepaddenstoelen, peterselie-olie en vadouvan-mayonaise
Champignons in knoflookroomsaus, gegratineerd met oude kaas uit de oven, geserveerd met donkerbruin desembrood
Door onze chef gerolde kiploempiaatjes met kippendij, mihoen en gemengde groente met pikante tomatensaus
gamba’s in knoflook-chili-olie met een Spaans pepertje, verse knoflookschilfers en een lente-uitje
met harissa mayonaise
Vegetarische lasagne met courgette, aubergine, spinazie, ricotta, zongedroogde tomaatjes en bechamelsaus, gegratineerd met mozzarella
met truffelburata en rucola
Filodeeg gevuld met verse spinazie, geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en cashewnoten, geserveerd met een honing-teriyakisaus
Wisselend vegetarisch of veganistisch hoofdgerecht (vraag de bediening)
groenteburger met paprika, kastanjechampignons, lente-ui en cashewnoten op een hamburgerbun, met spicy-ketchup
Van paddenstoelen, spinazie, cherrytomaatjes en pijnboompitten met een pittige tomatensaus
taco met pulled jackfruit, guacamole en srirachamayonaise
maïskipfilet gemarineerd in citroen, olijfolie, knoflook en kruiden, met limoenmayonaise
klassieke runderstoofpot met Grimbergen Dubbel, peperkoek, wortel, bleekselderij en ui
lamsfilet in kruiden en knoflook gemarineerd, met geroosterde paprikaboter
Ossenhaaspuntjes met paprika, kastanjechampignons en bosui geserveerd met honing- teriyakisaus
gemarineerde saté met pikante satésaus, zure komkommer, cassave kroepoek en gebakken uitjes
Runderentrecote (225 gr.) met kruidenboter
Spareribs (500 gr.) met zoete of pittige marinade, geserveerd met knoflook- en chilisaus
tournedos (200 gr.) met portsaus
dubbele burger van puur rundvlees (300 gr.) op een brioche bun met gekarameliseerde ui, tomaat, kaas, rucola met Andalousesaus
dubbele krokante kipburger op een brioche bun met cheddar, paprika, jalapeños, met zure komkommer en tzatziki
mixed grill van lamsfilet, maïskip, en entrecôte met pepersaus of een saus naar keuze
varkensschnitzel (300 gr.) met bacon, ui, paprika en champignons
Imposante runderribeye (300 gr.) met truffeljus
zalmfilet in een marinade van harissa (paprika, rode peper, tomaat en knoflook) uit de oven met broccolini
grote gamba's van de grill met krokante parmaham en basilicumcréme
Tonijn filet vd grill soja- gembersaus
gebakken zalmfilet, coquille, gamba's en tonijnfilet met kreeftensaus
De met een veg aangeduide gerechten zijn vegetarisch, of vegetarisch te bestellen.